חרדות נפילת מתח ייעוץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/04/2019 | 20:25 | מאת: שלומי

עברתי תקופה ממש לחוצה לאחרונה ושהיא הגיעה לסופה אני מרגיש מנותק מהגוף סוג של סחרחורות, וחלום כזה... אני גם סובל מחרדות וזה מטופל זה רק מעצים את זה כשאני לא חושב על זה יותר מידי זה נעלם. מה אוכל לעשות? האם זה בר טיפול?

שלומי, זה בהחלט בר טיפול. אם זה לא חלף תוכל להסתייע בטיפים וטכניקות של הרפיה עצמית, באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפש בגוגל), או לפנות לקבלת ייעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה