לחץ ודפיקות לב בראיוו עבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/01/2019 | 12:47 | מאת: עומרי

היי בראיונות עבודה המתקיימים מול יותר בנאדם אחד אני ממש נכנס ללחץ ומגמגמם (יש לי גמגום קל ברגיל רק שפה זה גובר) למרות שהתכוננתי לפני ממש טוב ולכל שאלה, אם זה אחד על אחד הולך לי הרבה יותר טוב, קשה לי לנהל שיחה ששתי אנשים מקשיבים לי אני מרגיש במבחן ממשי ומקבל בלק אאוט ומרגיש שבוחנים אותי וממש קשה לי. מה עושים לגבי זה?

עומרי אתה מוזמן להסתייע ב- "טיפים לגולשים" (ראה קישור > https://www.doctors.co.il/medical-articles/211607/) שנכתבו על ידי. בנוסף, נסה למקד את הקשב שלך בעת הראיון בזה שגם אתה בוחן את המראיינים, התנאים, הכדאיות ובעיקר הלמידה שאתה יכול לחוות מהסיטואציה ולא בתוצאה הצפויה עבורך. יחד עם זאת, סביר שכדי ליישם את הנאמר.. תצטרך סיוע פסיכולוגי-טיפולי, של פסיכולוג קליני מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה