איך מתמודדים עם לחץ והתקפי חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/12/2018 | 21:57 | מאת: יעל

חווה התקפי חרדה בתדירות גבוהה מטופלת על ידי פסיכולוג פעם בשבוע ..לא רואה שיפור האם קורס NLP יכול לעזור לי? כמו זה נגיד? https://bit.ly/2BcZGGI

יעל עדיף כמובן שתתיעצי עם הפסיכולוג המטפל בך, מידי שבוע. הן הוא אמור להכיר אותך באופן המקיף והמקצועי ביותר. כללית, NLP (הנחשבת כמשיקה להיפנוזה) היא טכניקה משמעותית ואיכותית, אך רק אם היא מופעלת ומיושמת על ידי פסיכולוג או פסיכותירפיסט, בעל רישיון טיפולי מתאים, מטעם משרד הבריאות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה