מחשבות טורדניות שמתבטאות בחרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/12/2018 | 09:17 | מאת: תמר

אני בת 47 לוקחת קלונקס ציפרלקס אסיבל. לפעמים אני חושבת מחשבות טורדניות שמתבטאות גם בחרדות הזעות ודפיקות לב ולעיתים גם קצת מדוכדכת. המחשבות הטורדניות הם על אותו נושא מסוים בה אני חושבת. איך אפשר להתמודד? תודה על התשובה שלכם, אשמח לתשובה מהירה חג חנוכה שמח

תמר לצערי, אין לי (וכנראה שגם אין בנמצא) תשובה כתובה שתוכל לעזור לך בבעייתך, ללא מפגש ייעוץ/טיפול עם פסיכולוג קליני מתאים. אם במסגרת קופת החולים אליה את שייכת, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה