תחושת לחץ וחרדות בתקופה האחרונה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/08/2018 | 23:02 | מאת: עדי

שלום רב, שמי עדי בת 25.5 בריאה בנפשי ובגופי. אני עצמאית יש לי מסעדה, אבי ואני שותפים. לאחרונה העסק עובר תקופה לא פשוטה, של תזרים מזומנים חלש, תקופה שעוברת על רוב העסקים באיזור שאני נמצאת בו.. אני מבינה שזן תקופה ושזה יעבור.. אבל מאז החלה התקופה הזאת, אני מרגישה מאוד מדוכאת, עצבנית, לחוצה, מצבי רוח משתנים, חוסר סבלנות, פחות תיאבון(ואני בן אדם שאוהב לאכול ), אני בריאה פיזית אני בחורה קלילה ומצחיקה ומלאה שמחת חיים בדרך כלל התקופה האחרונה אני מרגישה אפאתית, מרגישה לפעמים חולמנית, אני מרגישה פחות מוטיבציה להשקיע בעסק, ואני בחורה מאוד אמביציוזית וחזקה ולאחרונה מרגישה ההיפך ואני מאוד מוטרדת מזה. אחותי מציעה לשלול שזה דיכאון, אני נורא חוששת כי אני לא כזאת ואני מאוד הייתי רוצה להחזיר את האנרגיות ואת ההתלהבות שהייתה לי בחיים שלי תודה.

עדי קשה ואין מקום לקבוע רק על פי תיאורך, האם הסימפטומים שאת מדברת עליהם הינם ביטוי נורמטיבי לקשיי הסתגלות והתמודדות עם הלחצים שאת חשופה להם בהווה, או שמדובר בתגובה דכאונית, או כל הגדרה אחרת. מה שנראה לי כחשוב יותר הוא שבמידה ואין הקלה במצבך שתיפני לקבלת ייעוץ פסיכולוגי של פסיכולוג קליני מתאים. או במסגרת קופ"ח או באופן פרטי. טיפול ואפילו ייעוץ קצר, עשוי לעזור לך, משמעותית. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה