דופק מהיר ולחץ נפשי שחלף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/05/2018 | 21:52 | מאת: ירון

אני בן 39 כתוצאה ממתח שהייתי בו במשך כשבוע הופיע פתאום לחץ בחזה ודופק מהיר, פניתי למיון וכל הבדיקות היו תקינות כשפניתי לרופא המשפחה הוא כתב באבחנה anxiety dis uns האם מדובר באבחנה שפירושה הפרעה נפשית ? האם יש משמעות לכך שזה מופיע בתיק הרפואי? תודה מראש על תשובתך

ירון האם יש מצב שטעית בהקלדה או בהעתקה של מה שהרופא כתב ? להערכתי הלא מחייבת, לא צריכה להיות שום משמעות מגבילה, או בעייתית, במה שהרופא כתב. זה בעיקר תיעוד והגדרה אינפורמטיבית, לגבי הסימפטומים מהם סבלת כשהגעת אליו, באותה נקודת זמן.

08/06/2018 | 20:00 | מאת: ירון

אין טעות בהקלדה, העתקתי את מה שכתב התרגום בעברית זה הפרעת חרדה לא ספציפית, כתוב שאבחון של סוג החרדה הזה צריך להיות רק לאחר תקופה של 6 חודשים ברציפות, האם העובדה שהחרדה הייתה כשבוע בלבד משמעותית מבחינת האבחנה שמופיעה בתיק?

ירון אני לא חושב שהתרגום מדוייק ובכל מקרה, אינך צריך, להערכתי, לדאוג לגבי מה שנכתב, אלא רק לגבי התמודדות ראויה ויעילה עם הסימפטומים שלך, במידה והם עדיין קיימים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה