עירפול חושים סטרס וחוסר פוקוס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/03/2018 | 23:13 | מאת: עזרה דחופה

/03/18 23:09 אני לוקח 250 סרקוול+ 20 סרוקסט במשך 3 חודשים. ולפני 3 ימים העלו לי את הסרקוול מ- 200 מ'ל ל- 250 מ'ל ובזמן העלאה אני חש תחושה של עירפול חושים, חוסר פוקוס,סטרס בכל הגוף. שכל העולם רץ בהילוך מהיר. שמתי לב ודגש על החומרה של התרופות הפסיכאטריות שיש הרבה תןפעות לוואי ובתכלס רק מדכאים את הבעיה ולא פותרים לגמרי. אני לא יודע עם התחושוץ זה מסטרס שאני עובר בחייפ עקב חוויות לא נעימות בזמן האחרון. או שזה תופעה של העלאת הכדור.

12/03/2018 | 12:41 | מאת: רונית

תפסיק את הכדורים .

שלום איננו עוסקים בתרופות. הפורום והח"מ עוסקים בייעוץ פסיכולוגי בלבד. בכל מקרה עליך להתייעץ עם הרופא שנתן לך את התרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה