חרדות וציפרלקס - העלאת מינון או לא ?????????

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/08/2017 | 12:55 | מאת: אסי

שלום לפי כשנתיים התחילו אצלי התקפי חרדה והתחלתי טיפול בציפרלקס... אחרי שנתיים טיפול הפסקתי הרגשתי שאני יכולה בלי. הייתי חצי שנה בלי ושוב לפני חודש זה חזר בכל הכח ובעוצמה חזקה יותר (תחושה של אי יציבות/סחרחורת , חולשה ברגליים רעד קושי נשימה והתכווצות שירירים) התחלתי לפני ארבעה וחצי שבועות ציפרלקס 10 מ"ג ועדיין לא חלפו התקפים במלואם (חל שיפור מסוים, חזרתי לעבודה ולספורט) האם להעלות מינון או להמתין עוד? האם יש סיכוי שהגוף יצר עמידות בפניו בפעם האחרונה? אציין שאני 1.68 ושוקלת 51 קילו

אסי כאמור וככתוב, הח"מ פסיכולוג ולא רופא והפורום נועד לייעוץ פסיכולוגי ולא תרופתי.. איננו עוסקים בתרופות. תוכל להפנות שאלותיך לפורום רפואי או פסיכיאטרי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה