לחץ נפשי מלווה עם דפיקות לב מואצות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/07/2017 | 15:27 | מאת: רינת

שלום, בזמן האחרון אני מרגישה שאני נכנסת ללחץ נפשי מכל דבר עם זה בלימודים וגם בחיים האישיים זה מביא אותי לדפיקות לב מואצות ואפילו רעידות אשמח לדעת בנוסף לטיפול מה לעשות באותו רגע שאני מרגישה את זה? עם אתה יכול לתת לי כלי לאותו רגע מה לעשות,אני אודה לך. תודה רבה

רינת נראה היה לי שכבר עניתי לשאלתך. איתך הסליחה על העיכוב. אחד הכלים היותר יעילים כ"עזרה ראשונה" למצב שאת מתארת הוא לתרגל "הרפייה עצמית". להרפייה טובה ועמוקה השפעה דומה ליעילות של כדור הרגעה, ללא צורך בחומר הכימי. יש טכניקות שונות בעניין. תוכלי להסתייע ב"טיפים לגולשים" שבאמצע עמוד זה למטה, או באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה