רמוטיב (היפריקום) מומלץ?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/06/2017 | 12:23 | מאת: אילן

שלום שמי אילן ואני מדוכא רוב היום. לדיכאון מלווה גם בעיות בריכוז ובזיכרון, גמגום (קל-בינוני) שחולף כשחוזר לי הביטחון העצמי ועייפות ודפיקות לב, חוסר מוטיבציה, לא מסוגל לעשות פעילות גופנית. חשק מיני תקין אבל לפעמים אני לא מצליח להגיע למצבים עם בחורות כי הביטחון שלי יורד קצת, אבל כשהוא עולה אני ממש בסדר ויכול להיות בקשר תקין עם פעילות מינית. בדיקות דם (ויטמינים, מלחים, הליקובקטר, לב) מראות שהכל תקין לגמרי. הדיכאון הוא בינוני - אני מתפקד ועובד כל יום אבל גם לומד וצריך יותר אנרגיה ופוקס. שאלתי היא: אם אתחיל טיפול ברמוטיב אני אראה שיפור? האם יכול להיות שזה ירפא לי גם את העייפות? והאם בכלל התרופה מומלצת? תודה ד"ר

ערב טוב אילן בהיותנו פסיכולוגיים, איננו עוסקים בתרופות. בכל מקרה ועל פי תיאורך הייתי מציע שתפנה לייעוץ/טיפול של פסיכולוג. טיפול פסיכולוגי מתאים עשוי לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה