מה עושים שהחרדה כל כך גבוהה??

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/01/2017 | 00:45 | מאת: אנונימי

אני בן 25 חודשיים לפני הטיסה להודו התחלתי לסבול מחרדות ואז דיכאון ולקחתי המון סמים כדי להתמודד ולברוח כי לא ידעתי מה עובר עליי את הטיול העברתי לבד מפוחד מאוד חרד ובעיקר מבולבל. לאחר 7 חודשים חזרתי לארץ אחרי שבסוף הטיול עברתי טראומה על lsd מהרגע שחזרתי לארץ כל מה שברחתי ממנו פגע בי כל כך חזק שקרסתי לתוך עצמי התחלתי לעבור התקפי חרדה והסתגרתי בחדר 4 חודשים ומשם עברתי לכפר איזון לתקופה של 5 חודשים. תרופות טיפולים קבוצות כלום לא עזר לי. סיימתי את הכפר לפני חודשיים עברתי לגור בדירה משלי מצאתי עבודה והתחלתי טיפול. הבעיה הגדולה היא מאז שחזרתי לארץ והיא שהמוח שלי לא עובד החרדה כל כך גבוהה והרמת קשב וריכוז שלי גם נמוכה קשה לי לזכור דברים וזה גרם לי להתבודדות קשה בשנתיים האחרונות. אני לבד ניתקתי קשר עם החברים והמשפחה שרוצים לעזור אבל אני לא מסוגל לתקשר אפילו דברים פשוטים. אני לא מרגיש כלום לא עצב לא כאב אני מת מהלך. הפסקתי לקחת כדורים פסיכיאטרים אחרי שניסיתי ציפרלקס וויפאקס שציפרלקס שיכח אבל הפך אותי לזומבי והויפאקס גרם לי להרגיש ממש רע ועברתי גמילה מאוד מאוד קשה לפני שבועיים. אבל באמת הבעיה הגדולה והחמורה שלי היא המוח שאני לא מסוגל לתקשר כמו שצריך ואני מרגיש מוגבל ברמה מאוד גבוהה. והבעיה הזאת התחילה כשבועיים אחרי האירוע עם ה lsd שחזרתי הביתה מהודו, לפני כן הייתי בחרדה רגילה ודיכאון אבל לא היה לי את הבעיה במוח. אני פשוט מבולבל ולא באמת מסוגל לדאוג לעצמי. בבקשה תעזרו לי אני לא יכול יותר עם הלבד הזה

לאנונימי, מצער לשמוע עד כמה אתה במצוקה, שאינה מרפה ממך. אני מבין מתיאורך שמלכתחילה אתה בעל רגישות נפשית גבוהה שהתבטאה בחרדות ודיכאונות. וכפי שאתה עצמך מציין וכצפוי, הניסיון להתמודד, עם קשיים נפשיים, על ידי שימוש בסמים ו-LSD, לא רק שאינו עוזר, אלא אף מחמיר את הבעיה !! גם אם אתה חש או חושש שהבעיה היא "במוח", ראוי להדגיש שהמוח של כולנו גמיש וניתן להשפעות פסיכולוגיות ותרופתיות חיוביות ! כך שלמרות שניסיונותיך הטיפוליים לא הועילו בינתיים, אין לי ספק שעם טיפול מתאים, היצמדות להנחיות הרפואיות והתרופתיות והרבה התמדה ותמיכה, השיפור צפוי להגיע !

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה