מין אוראלי -- דו כיווני?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/02/2000 | 21:02 | מאת: תוהה

דר' משה ג הציע שאעלה את השאלה בפורום הזה: האם גבר עלול להדבק באיידס ע"י הענקת מין אוראלי? עד היום הדיון נגע לבליעת זרע ולא התייחס כלל לשאלה הנ"ל תודה

05/02/2000 | 23:12 | מאת: ד"ר גרינבאום

תוהה יקר ! אני מופתע שדר' רונן ר. היועץ " הפרסומאי " שלנו טרם ענה לשאלתך ! כנראה שכאן אין לו מוצר מתאים לשיווק עבורך ! יתכן ובאתר שלו תמצא משהו על מין דו כיווני ! לענין השאלה ששאלת אוכל להשיב לך רק מכיוון הלשון והפה של הצד "המעניק " במידה והוא סובל מדלקות חניכיים ואו כיבים חתכים או שפשופים ברירית של הפה והלוע שעלולים לדמם או להוות מוקד לקליטת זיהום מהפרשות מן האיבר הנשי איכשהו הדבקה במחלות זיהומיות תיתכן דוצדדית ולא ניתן לשלול אפשרות זו (אפשרות זו גוברת סמוך ובזמן המחזור החודשי )! המחלות שהעברתן הן לא רק איידס אלא צהבות למיניהן Cו B סוגי מחלות מין כגון עגבת וגונוריאה זיהומים פטרייתיים למיניהם ועוד ! לא נעים לי לשלול מאנשים את תענוגות העולם אולם כמו שאמר דר' פוקס :"אנשים עושים דברים עם רמות סיכון נמוכות ומוכנים לקחת סיכונים אלו !" כדאי רק לדעת מה הסיכונים ושמין "מיסיונרי" מוגן הוא הטומן בחובו את מינימום הסיכונים !

07/02/2000 | 16:31 | מאת: ד"ר רונן ר.

מאחר ותחום ההתמחות שלי היא שיקום הפה אינני מתמצא בתחום זה וכדאי שיענה לשאלה זו מומחה בתחום רפואת הפה ולא פקיד ממשלתי. למורת רוחו ועל אף חמתו של מנהל הפורום..........

מנהל פורום רפואת שיניים