שטף דם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/11/2002 | 21:10 | מאת: יפעת

שלום לד"ר הנכבד, היום פתחתי לבתי את הפה מאחר ויש לה פצע לבן תופעה רגילה לא נורא, גם ראיתי מן נקודה שנראת שטף דם כמו נקודת חן אדומה אבל סביר להניח שאולי הו א נשכה את הלחי הפנימית שאלתי היא כי פשוט אני ממש אמא היסטרית האם שטף דם בפה יכול להיות המון זמן עד שירפא יש לציין שנגעתי עם היד וזה שטוח מה יכולה להיות הסיבה? והאם כדי ללכת לרופא לבדוק זאת? תודה ושבת שלום!!!!

16/11/2002 | 11:46 | מאת: ד"ר גרינבאום

יפעת שבת שלום.זה קורה ! לא צריך לרוץ לרופא עם כל נשיכה בלחי -זה מחלים עם או בלי טיפול תוך שבוע עד שבוע וחצי . בינתיים טוב תעשי אם תחלטי בבונג ותתני לבתך לשטוף את האיזור במי החליטה .זה מחמצן את הפצע ומונע זיהומו.

מנהל פורום רפואת שיניים