כתמי עישון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/01/2002 | 16:14 | מאת: אירית

שלום לרופאים- אני הפסקתי לעשן-אבל יש לי כתמי עישון על השיניים הקדמיות. השיננית לא הצליחה להוריד אותם.מה הפתרונות המומלצים? תודה רבה על תשובתכם

07/01/2002 | 00:47 | מאת: ד"ר גרינבאום

אירית שלום . שיננית אינה רופא שיניים ואיננה עובדת לעולם (על פי דין) ברשות עצמה ולכן מן הדין שהרופא המופקד עליה שבודאי בדק אותך כנדרש טרם הטיפול שלה ,יבדוק אותך ויאבחן את מקור הפיגמנט בשינייך , אם וכאשר יגיע לאבחנה בטוחני שיציע לך פתרנות החל מהבהרת השיניים וכלה בשחזורן בדרך זו או אחרת לפי מצבן .

מנהל פורום רפואת שיניים