נסיגת חניכיים וחספוס שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/04/2000 | 16:16 | מאת: אישטואן

פרט לנסיגת חניכיים, שמקורה ככל הנראה צחצוח אכזרי, יש לי על השינייםהקידמיות עליונות מעין מעטה מחוספס, שניתן לחוש בעזרת הלשון, שאינו ממש מושפע מצחצוח ויוצר אי נעימות ומטרד. אחרי המשפט הארוך הזה, רציתי לשאול מה זה ומה עושים. .

18/04/2000 | 17:30 | מאת: ד"ר גרינבאום

אישטוון היקר ! התופעה שאתה מתאר אם כי קשה לאבחן בודאות דרך האינטרנט עשויה להיות אבנית בשכבה די עבה אשר שקעה על שינייך ועשוייה גם להיות אמאיל פגום שנוצר באופן לא סדיר בעת הווצרות שינייך הקדמיות . מומלץ שתיבדק ע"י רופא שיניים שיוכל לאבחן בודאות את התופעה ובמידת הצורך גם יטפל בה .

מנהל פורום רפואת שיניים