שאלה בנושא תוכנית שעשו לי במרפאה מסויימת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/03/2016 | 15:26 | מאת: ירון

שלום דר , לאחר שעשיתי צילום לכול השיניים במרפאה שבה אני עושה את התוכנית כתבו שעלי לעשות טיפול שורש 3 תעלות בשן 14 וממקביל עשו לי גם בשן 17 - בין שני השיניים האלה יש לי 2 כתרים תקינים ולפי התוכנית הם מתכוונים להוריד לי את שני הכתרים האלה ולשים גשר של 4 כתרים מחוברים...האם זה תקין<? חבל לי על הכתרים הקיימים. הם אומרים שזה לא יראה לי טוב על הפה אם אני יעשה רק שן במקום שן. ובשן מספר45+46 גם טיפול שורש ו2 כתרים. מרגיש שדחפו לי יותר מידי עבודה ...תודה רבה על זמנך

בשן 14 בדרך כלל אין 3 תעלות... אם הכתרים ב15 ו16 תקינים אז רצוי לעשות כתרים רק על 14 ועל 17 וטכנאי טוב יתאים את הצבע לגבי לסת תחתונה בלי צילומים לא יכול ליעץ לך

13/03/2016 | 14:00 | מאת: ירון

במרפאת שניים אמרו לי שאם אני לא עושה גשר כתרים שזה 4 במכה אני צריך לחתום להם על משהו... כי אמרתי שאני לא מעוניין לעשות 4 ולוותר על 2 כתרים תקינים... כנ"ל לגבי שן תחתונה... הם כתבו לי שאני צריך 6 כתרים והכוונה שצריך לוותר על 3 שיניים תקינות בישיבל הגשר שהם רצים להלביש עליהן וזה ממש מייקר לי את התכנית...סה"כ להלביש שן עם בורג במקום שן לא תקינה ממה אני צריך לחשוש שם? נראה שמנסים להשחיל לי...

מנהל פורום רפואת שיניים