שינוי משחת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/11/2015 | 22:04 | מאת: ליאת

שלום, הבן שלי בן 5 ועשרה חודשים. עד כה השתמש במשחת שיניים וולדה. הבנתי שבגיל כזה צריך כבר לעבור למשחת שיניים עם פלואוריד, אבל הבעיה היא שהוא עדיין לא מצליח לירוק את משחת השיניים בסוף הצחצוח. אשמח לדעת האם בכל זאת לעבור למשחת שיניים עם פלואוריד או שלהישאר עם הוולדה? אציין כי יש לו כבר 4 שיניים קבועות. תודה רבה !

בעיקרון, יש משחות שיניים לילדים עם כמות פלואור מופחתת ורצוי לצחצח עם משחה המכילה פלואור, אבל מאחר שהוא אינו מסוגל עדיין לירוק אז עד לרכישת המיומנות הזאת שישתמש במשחה ללא הפלואור

11/11/2015 | 21:33 | מאת: ליאת

מנהל פורום רפואת שיניים