תביעה נגד רופא שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/07/2015 | 14:18 | מאת: אורחת

טופלתי במשך חצי שנה בשן אחת הרופא לא הצליח לסדר לי כתר כמו שצריך בפעם השלישית הוא השחיז עוד את השן כי אמר שאין מקום והזמין כתר חדש הכתר גם התפוצץ עכשיו כבר לא יכולתי יותר לסבול אמרתי לו תחזיר לי את הכסף של הכתר ותיקח את הכתר אליך. הוא החזיר לי את הכסף התחתים אותי שאין לי תביעות אך הסתבר שהוא פגע לי בשן והשחיז אותה יותר מדי כך שאי אפשר לשים שם כתר וגרם לי לסבל מיותר שאני צריכה לעושת הערכת כותרת בשן זו בגלל שהשחיז יותר מסי הבעיה שאף רופא לא מוכן לכתוב לי חוות דעת אולי זה קשר השתיקה בין הרופאים. אבל אני לא מוכנה להיפגע ורוצה להגיש תביעה נגד הרופא השאלה אם כבר חתמתי האם אני יכולה להתלונן??

ראשית בדרך כלל החתימה לא מונעת ממך מלהגיש תלונה או תביעה. אם הרופא חבר בהסתדרות לרפואת שיניים אז עדיף להגיש שם תלונה ולבקש להתדיין בבית דין חברים. זה הליך קצר יחסית, עם הוצאות כספיות נמוכות (כי בדרך כלל את יכולה ליצג את עצמך ולא זקוקה לעורך דין, ואין צורך להגיש חוות דעת מומחה שלפעמים קשה להשיג אותה והיא גם יקרה) צלצלי ביום ראשון לטלפון 03-6202642 בררי אם הוא חבר. במידה וכן טליה תסביר לך איך פותחים תיק בוררות. במידה והוא לא חבר, את יכולה או להתלונן אצל רופא השיניים המחוזי, או לפנות לעורך דין המתמחה ברשלנות רפואית והוא כבר יודע איך וממי להשיג חוות דעת מומחה (אלא שזה יקר מאד יחסית)

מנהל פורום רפואת שיניים