שלום רב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/09/2014 | 02:51 | מאת: רועי

הייתי אצל רופא השיניים שלי על מנת לבצע 5 סתימות בצד ימין של הפה לאחר כאבים ממושכים, לאחר ביצוע הסתימות התחילו כאבים באזור כאשר ניסיתי לאכול בצד ימין של הפה. כיום לאחר כחודשיים קיימים מידי פעמים כאבים בלעיסה. ורגישות לחום וקור שלא היו קיימים לפני ביצוע הסתימות. כאשר הלכתי אל הרופא שוב ( כשבועיים לאחר הסתימה ) לקבלת ייעוץ נאמר לי שיכול להיות שצריך לבצע טיפול שורש. רציתי לדעת האם ביצוע הסתימות יכול היה לגרום לרגישות או שצריך חוות דעת נוספת ?

ביצוע הסתימות בהחלט יכול לגרום לרגישות לחום וקור. ביצוע הסתימות במקרה והסתימות עמוקות עלול להסתיים בטיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים