ניקוי שיניים עם פלואוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/09/2014 | 10:28 | מאת: איילה

היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין ניקוי עם פלואוריד או בלי, והאם יש צורך איכשהו לבדוק את השיננית ולוודא שהיא מקצועית? אני רוצה ללכת דרך קופ"ח והאמת שאני קצת חוששת מזה כי בד"כ עשיתי אצל רופא מקצועי ופרטי את הנקוי.

במצבים מסויימים שאתם אפרט בהמשך, עושים מריחת פלואוריד על השיניים לאחר הניקוי הרגיל. נהוג למרוח אצל: ילדים אנשים עם פעילות עששתית מוגברת אנשים עם נסיגת חניכיים ועם חשיפה של צאוורי השיניים. כל טיפול רפואי רצוי לעשות אצל בעל מקצוע מיומן ומנוסה.

מנהל פורום רפואת שיניים