מניעת עששת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/06/2014 | 16:58 | מאת: חסוי

שלום רב לדוקטור, בביקורי אצל שיננית באחת מקופות החולים הוצע לי שחכתי איך זה נקרא אבל חומר כזה שהיא מורחת עם המכשיר שמסתובב שאמור למנוע עששת שנה מיום מריחתו הציעו לי לפני הרבה זמן בגלל זה אני לא כול כך זוכר איך קוראים לזה. 1. האם תאורטית יש חומר כזה שאמור למנוע עששת בפה ולשמור עליו במשך שנה שלמה? ארי אנחנו כול הזמן אוכלים , שוטפים תפה איך הגיוני שהחומר נשמר במשך שנה.

החומר הוא פלואור בגל. אם אין לך פעילות עששתית בפה אז המריחה מיותרת היות ואתה מקבל די פלואור במי השתיה ובמשחת השיניים

מנהל פורום רפואת שיניים