המשך בקשה לעזרה-נפיחות אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/07/2012 | 01:28 | מאת: מורן

שלום ד"ר, כתבתי אתמול בפורום על כך שעברתי טיפול שורש בשן קדמית ומעל השן ישנה נפיחות (צירפתי תמונה מטושטשת). הגעתי היום לרופא השיניים, הנפיחות מלאה במוגלה לדבריו, הרופא הסיר את הסתימה הזמנית כדי לנסות לנקז את המוגלה דרך השן, אך ללא הועיל. כרגע אני בלי סתימה זמנית, ממשיכה באותו טיפול אנטיביוטי ל-3 ימים נוספים, ומחכה שהמוגלה תתנקז מאליה, במידה ולא יתבצע ניקוז :( יש דרך כלשהי "לזרז" את ניקוז המוגלה? איך אפשר לגרום לה להתנקז בדרך טבעית? (מבלי צורך לעבור הליך כירוגי אצל רופא השיניים?) תודה!

המשיכי לקחת אנטיביוטיקה ובצעי שטיפות עם מי מלח (כפית מלח בכוס מים פושרים) 4 פעמים ביום

מנהל פורום רפואת שיניים