התרופפות שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/11/2011 | 09:26 | מאת: שלמה

שלום! בשנים האחרונות אני חווה תהליך של התרופפות שיני בינה. שן אחת עקרו לי לפני כמה שנים, שתים נוספות מתנדנדות. אני חושש מאפקט דומינו שגם שאר השיניים יתחילו להתנדנד. אמנם עברתי את גיל 60 אבל שיני במצב מצוין. האם יש דרך למנוע את התופעה ולא "לפתור" אותה בעקירה סתמית. האם אפשר לחזק שיניים רופפות?

אין צורך להתאבל על שיני הבינה היות ומימלא אין בהן תועלת. תחזוקת שיניים נכונה בנויה על ביקורת תקופתית אצל רופא השיניים והסרת אבן שן אצל השיננית

מנהל פורום רפואת שיניים