פיזיותרפיה ללסת?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/12/2009 | 22:39 | מאת: מ_י

שלום רב, אני בת 19 ומזה שנתייים אני סובלת מ"קליקים"-הפרעות במפרק השמאלי של הלסת, בזמן האחרון הכאב ממש התחזק, והבנתי שיש טיפול פיזיותרפי+ טיפול תרופתי לעניין... היכן אני יכולה לקבל טיפול כזה?

16/12/2009 | 04:37 | מאת: ד"ר גרינבאום

מ.י שלום אני מציע שתפני לכירורג פה ולסת המתמחה בתחום פרקי הלסת שיבדוק היטב אם לא נחבלת במפרק אחד או בשניהם .לרוב הגורם לכך הוא טראומה בעבר עם נזק למפרק הדורש טיפול קצת יותר נרחב כולל פיזיוטרפיה של המפרקים אך לא רק .אם תרצי שאמליץ לך על הכתובת של הנ"ל צייני את המייל שלך ואת אזור מגורייך ואשלח לך רשימת מומלצים שאני אישית מכיר בתחום .

16/12/2009 | 21:51 | מאת: מ_י

ערב טוב, תודה רבה על התייחסותך, אשמח מאוד עם תמליץ לי על מומחי פה ולסת. כמו כן, לפני חצי שנה נפגשתי עם פרופ' שלמה קלדרון, כירורג פה ולסת, בקשר ל"קליקים" בלסת, תחילה הוא ורופאת השיניים שלי חשבו שכדאי לי לעשות ניתוח (דיי פולשני) של הזזת הלסתות, אך בפגישה השנייה איתו, הוא אמר שבכל זאת לא כדאי ושהמצב לא חמור כל כך, אך הוא לא אמר לי על שום טיפול אחר חלופי שיעזור (כמו הפיזיותרפיה)... קראתי על כך שאכן ניתוחים אלה אינם מומלצים, ואני באמת רוצה למצוא חלופה אחרת לבעיה- אני כבר אובדת עצות... הנה האימייל שלי [email protected] ואני גרה ברמלה. שוב תודה רבה, מ_י

מנהל פורום רפואת שיניים