מחיר עקירת שן בינה
דיון מתוך פורום רפואת שיניים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
ביקרתי אצל רופא שיניים פרטי לעקירת שן בינה, צילום עלה 350 ש"ח והעקירה שארכה לא יותר מ 5 דקות- 500 ש"ח. האם המחירים הוגנים?
ליאת שלום. המחיר שנגבה ממך הוא בטווח המחירים לעקירה קשה או סמי כירורגית כפי שידוע לי גם מנסיון אישי :לאחרונה עברתי עקירה בעצמי של שן בינה (כן! גם לי זה קורה -אין חיסון לרופאי שיניים ) לא כלואה במרפאת פה ולסת במרכז הרפואי סורוקה וזה המחיר שגם ממני גבו (זה המחירון שלהם שמבוסס על תחשיב של כיסוי הוצאות +רווח תפעולי למרפאת פה ולסת על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברופא שיניים פרטי המנהל את מרפאתו עם כוונת רווח ברורה גובה סכום כזה הוא בתחום הרווח הסביר .
נראה בלתי סביר לחלוטין וגניבה!!!
אני גם עשיתי עקירה של של בינה למטה לפני שנתיים זה עולה באמת בסביבות 250עד 500 אבל לדעתי אני גם מטפלת אצל רופא פרטי וצילום לא אמור לעלות יותר מ40 שח.
אני בלאומית זהב עשו לי עריה ב 120 ש"ח כאשר הצילום לא עלה כסף. אני מדבר על עקירת שן בינה רגילה ,לא כירורגית.