טיפול בבעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/03/2007 | 21:36 | מאת: גרציאלה

שלום רב, רופא למחלות חניכיים הציע לי טיפול בהזרקת אליזול לחניכיים ולאחר חצי שנה לבחון שוב את מצב החניכיים היות ויתכן שיהיה צורך לנתח. (לאחר שעברתי טיפול הקצאת שורשים). שאלותי הן: היות והטיפול באליזול הוא מאוד יקר ולא מבטיח האם כדאי לנתח החניכיים ישר ולוותר על הטיפול באליזול ? בניתוח חניכיים מה מידת הכדאיות בשימוש באמדוגן. עפ"י הבנתי אפשר לנתח ללא אמדוגן. ישנם רופאים שהם בעד ורופאים שטוענים שאפשר לוותר על האמדוגן שגם הוא מאוד יקר. אודה לתשובתכם בהקדם. בכבוד רב, גרציאלה

10/03/2007 | 11:25 | מאת: ד"ר גרינבאום

גרציאלה שלום. למרות המחיר של האליזול ומחיר האמדוגיין כדאי לך ללכת בסדר הטיפולים שהוצע לך לדעתי החיסכון במקרה זה הוא לא הנקודה החשובה אלא סדר הגישה הטיפולי . SEQUENCE OF TREATMENT .

מנהל פורום רפואת שיניים