שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/07/2006 | 19:47 | מאת: חן

שתי שיניים קדמיות שן 21 שחורה עם טיפול שורש אחרי הלבנה תוך כותרתית. שן 11 בריאה למעט סתימה לבנה. שתי הצעות לטיפול: 1. החלפת שתי שיניים קדמיות לכתר.( "הורגים" שן בריאה 11 ) 2. החלפת שן שחורה לכתר ( שן 21 ) והחלפת כתר ישן לחדש ( שן 22 ) שאלות 1. איזו הצעה טובה ? 2. האם כתר מסוג קפטק הינו איכותי ? 3. האם ישנה הצעה אחרת ? 4. מחיר כתר קפקט הוא 2377 האם הסכום הגיוני ?

10/07/2006 | 12:25 | מאת: ד"ר גרינבאום

1)כל ההצעות טובות למקרה המתאים. 2)כתרי קפטק מתאימים למקרים שהם נבחרים בקפידה ע"י רופא השיניים . 3)ישנן עשרות תוכניות טיפול אחרות בתנאי שהמקרה מתאים להן . 4) המחיר סביר .

מנהל פורום רפואת שיניים