צחצוח שיניים לאחר כל ארוחה?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/12/2020 | 14:58 | מאת: שרון

שלום רב, אני עובדת מהבית ויש לי אפשרות לאחר כל ארוחה לצחצח שיניים. יש לי גנטיקה גרועה מבחינת השיניים ואני מנסה כמה שיותר למנוע דברים. אז שיננית עושה כל 3 חודשים כמו שאמרו לי. מצחצחת פעמיים ביום עם מברשת חשמלית עם סילינית ומי פה פעם ביום בערב, ואחרי כל ארוחה קיסם שיניים. האם צחצוח שיניים לאחר כל ארוחה עם מי פה זה משהו שיכול לתרום לי להגברת המניעה ושמירה על השיניים? והאם מנקה לשון לפי דעתך חשוב וכן כדאי לאנשים להוסיף אותו? תודה!

אם יש לך אפשרות לצחצח שלוש פעמים ביום מה טוב. מנקה לשון יעיל נגד ריח פה. לא כל אחד יכול לגרד לשון מבלי לרצות להקיא

מנהל פורום רפואת שיניים