איך אני אמור לדעת אם הכתם השחור ישיש לי בשן הוא חור

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/12/2020 | 15:13 | מאת: שם בדוי

יש לי כתם שחור בין השיינים הקידמיות כבר דיי הרבה זמן ורציתי לשאול איך אני יכול לוודא שזה לא חור (אני לא חושב שזה חור כי דבר ראשון יש לי את הכתם דיי הרבה זמן והוא לא גדל דבר שני כי אני לא זוכר שכאב לי שם דבר שלישי כי פשוט חיפשתי חור בשיינים בגוגל וזה לא נראה כמו זה) וגם רציתי לשאול מה אני ביינתים יכול לעשות בבית בישיבל לנוסת להסיר את זה

כדי לודא שלא מדובר בחור בין השיניים יש צורך לבצע צילום של השיניים האלה. אין מצב שאתה יכול להסיר את הכתם השחור בבית. יש לפנות לרופא

מנהל פורום רפואת שיניים