דלקת חניכיים כרונית ליד שן 36

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/12/2020 | 23:06 | מאת: שירי

שלום, לפני שנתיים היתה לי דלקת חניכיים ליד שן 36. הרופא אמר שהשן ליד בסדר ולשים קורסידול ג'ל. זה לא עזר ואני ביקשתי אנטיביוטיקה. זה לא לגמרי העביר את זה אך זה היה ברמה קלה גם בהתחלה, ועם הזמן לא הרגשתי כאב. שנתיים אחרי שוב כואב לי שם והכל בצילום תקין וזאת שוב אותה דלקת. עשיתי שיננית וזה עדיין קצת דלקתי מבחינת התחושה. מרחתי גם קוסידול ג'ל. האם ישנה משחה אנטיביוטית שניתן למרוח במקום לקחת אנטביוטיקה בכדורים? פשוט יש לי רילפוקס חמור ובקע סרעפתי וזה מאוד מחמיר לי את הריפלוקס לחודשים אחרי ומשפיע לי על האסתמה. תודה מראש

מהסיפור שלך לא ברור היכן בדיוק הדלקת וגם לא מה הסיבה. מאחר והרופא הנוכחי לא הצליח חמצוא סיבה, הייתי ממליץ ללכת לרופא נוסף כדי לקבל חוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים