כאבים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/11/2020 | 19:19 | מאת: חיים

שלום ד"ר, לפני כשבוע ושלושה ימים עברתי חידוש טיפול שורש בשן טוחנת עליונה, בארבעה ימים האחרונים אני חש ברגישות וכאבים בשן הפנימית ובסתימה בזמן אכילה/שתיה של משהו חם. טרם התחלתי את תהליך שיקום השן. הכאבים הם חזקים לפרק של כמה דקות ואז נעלמים כלא היו. שאלתי: א. האם זה תקין? ב. האם יש מה לעשות?

שן שעברה טיפול שורש לא תהיה רגישה לחום. יש לחפש את הסיבה לכך בשן אחרת

15/11/2020 | 19:41 | מאת: חיים

תודה על המענה המהיר והיעיל. מעריך מאוד! יתכן וזה מגיע משן אחרת אך מורגש בשן שעברה טיפול כעת? כי התחושה של הכאב העז היא בשן שכעת עברה את הטיפול.

אם טיפול השורש הסתיים אז מאד לא סביר שהשן תגיב.פנה לרופא לבירור וביקורת

מנהל פורום רפואת שיניים