בדיקת שיניים ללא צילום

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/11/2020 | 17:48 | מאת: מיכל

שלום, אחותי מרותקת לבית עקב מספר מחלות, ואנו מזמינה לה את רופאי שיניים עד הבית מהמרפאה הניידת של יד שרה. העניין הוא שבבדיקת השיניים שלהם הם מעלים את מכונת הצילום רק אם הם חושדים במשהו... אז בבדיקה הרופא עובר עם זכוכית מגדילה על כל השיניים. בעצם בכל הבדיקות שלה שהיו הם לא עשו צילומים ואמרו שהבדיקה תקינה לפי הסתכלות על השיניים. האם באמת ניתן ככה לדעת ללא צילום שהכל בסדר? לה יש הרבה סתימות, טיפול שורש אחד בן 10 שנים ונסיגת חניכיים ליד שן 46. תודנ מראש

בדיקת שיניים תיקנית כוללת גם שני צילומי נשך. לעשות בדיקה ללא צילומים ולהגיד שהכל בסדר זה רחוק מלהיות בסדר.....

מנהל פורום רפואת שיניים