ש ת ל י ם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/10/2020 | 14:08 | מאת: רונה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר? על איזה עצם תמליץ ?

ההמתנה היא בין שלושה חודשים לחצי שנה , על פי המקרה ועל פי שיקול דעתו של הרופא.לפני ביצוע השתלים יש לבצע הדמיית ct.במידה ועדיין כמות העצם לא מספקת יתכן ודוב תבוצע השתלת עצם. יש הרבה חומרים בשוק והרופא מתאים את החומר למקרה בהתאם לניסיונו ושיקול דעתו

מנהל פורום רפואת שיניים