חלק בשן שנעלם/נסדק/נשבר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/10/2020 | 15:11 | מאת: עידן

שלום גיליתי חור בדופן שן טוחנת ולא הרגשתי משהו נשבר או נופל. איך אני יכול לדעת האם זה בסיכון להגיע לשורש וגרור שבר שידרוש עקירה או לא? כרגע אין לי כאבים מלבד אי נוחות כאשר הלשון כל הזמן נוגעת שם ומרגישה חלק חסר. אין לי אפשרות להגיע לרופא שיניים עד שיהיה חיסון לנגיף הקורונה. צירפתי שתי תמונות באיכות ביתית. תודה

הדרך היחידה היא לגשת לרופא שיבדוק ויצלם את השן. אין שום דרך אחרת

22/10/2020 | 20:41 | מאת: עידן

היי ד"ר האופציה הזאת לא קיימת כל עוד אין חיסון, גם אם אצטרך לאבד את השן. האם תוכל בכל זאת לומר דעתך על סמך התמונה? האם העדר כאבים בשן אומר שהחור/סדק נשאר בכותרת השם ולא הרס את השורש ובסיס השן? תודה

אין באפשרותי לראות צילומים

מנהל פורום רפואת שיניים