כאבים לאחר טיפול שורש בניב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/09/2020 | 10:52 | מאת: ליז

שלום רב וחג שמח. לפני כשבוע עשו לי טיפול שורש בניב. הטיפול התחיל והסתיים באותו יום (כ 30 דקות). מאז ועד לרגע זה יש לי כאב חד בעת לחיצה שן בשן או לעיסה /נגיסה. הכאב חד אך נסבל מורגש גם בצד האף ונעלם כאשר משחררת את הלחיצה או המגע עם השן . האם זו תופעה רגילה כשיש כאב כזה ?באם כן, תוך כמה זמן זה אמור להעלם? וושאלה נוספת האם הגיוני לסיים טיפול שורש בניב (13) תוך 30 דקןת + הארכת כותרת? ביחס לטיפולים קודמים שעשיתי בעבר, זה היה נראה לי מהיר מידי .( התור נקבע ל 7 בערב כשעה לפני סגירת המרפאה, היה עיכוב של 40 דק, כך שחוששת שמיהרו לסיים מהר , הסייעת כל הזמן כל הזמן זרקה "אופים " והיתה לחוצת בית).

רגישות למגע אחרי טיפול שורש היא תופעה נפוצה. קחי שלוש פעמים ביום Advil וזה יחלוף. לגבי זמני טיפול קשה להעריך . שנה טובה גם לך

מנהל פורום רפואת שיניים