איזה כתר כדאי לבחור בשיניים אחוריות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/08/2020 | 07:35 | מאת: גולן

בשן מספר 46 ו- 26 מה עדיף? כתר מזירקוניה או כתר חרסינה מאוחה למתכת?

אני מעדיף כתר חרסינה מאוחה למתכת

30/08/2020 | 09:02 | מאת: גולן

מה היתרונות של כך? והאם כתר חרסינה יהיה יותר קל להוריד אם בעתיד תתגלה בעיה בשן?

30/08/2020 | 09:06 | מאת: גולן

ואיזה מתכת לבחור מה עושים בדרך כלל אצילה או חצי אצילה?

כתר של חרסינה מאוחה למתכת לדעתי חזק יותר באזורי הלעיסה. את שני סוגי הכתרים ניתן להוריד בקלות באותה מידה. המתכת של הכתר נעשית בחריטה על סגסוגת מתכת מבלי שיש חשיבות גדולה לסוג המתכת.

30/08/2020 | 10:15 | מאת: גולן

ושאלה אחרונה.. ומה לגבי החניכיים האם המתכת יכולה להשפיע על החניכיים מבחינת צבע ובריאות החניכיים.

אם יש לך חששות לגבי המתכת , תעשה זירקוניה

מנהל פורום רפואת שיניים