היי זו שוב אני עם הדלקת חניכיים והמוקסיוויט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/08/2020 | 19:33 | מאת: דניאל

הייתי היום אצל הרופא שיניים אשר החל לעשות טיפול שורש אך בגלל דלקת בשן הוא הכניס מאין מחט ניקוז כזו ונתנו לי עוד טיפול תרופתי,שאלתי היא כזו,האם באמת שתחלוף ההרדמה הכאבים יהיו חזקים בגלל הנקז?, והרופא אמר לי שמה שהם שמים את הנקז כדי לנתק את העצם (או עצב לא שמעתי טוב) ולנקז את הדלקת, זה באמת מנתק את העצם(ב)?

ה"מחט" שהוחדרה לשן מנתקת את העצב של השן. הפעולה נועדה להפסיק את הכאב בשן.לאחר הפעולה הרופא הוציא את המחט וסתם בסתימה זמנית

26/08/2020 | 20:07 | מאת: דניאל

אוקיי תודה ואחרי כמה זמן ההרדמה עוברת?,האם מותר לצחצח שיניים עכשיו?,שכחתי לשאול הכל כי מיהרתי בזמן.

ההרדמה עוברת תלוי בחומר ההרדמה. צחצחי לפני שהולכת לישון

מנהל פורום רפואת שיניים