האם היתי חייב לשלם לרופא

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/08/2020 | 08:15 | מאת: דורון

שלום וברכה רופא השיניים עשה לי כתר בשן קידמית ולאחר חצי שנה שוב עוד כתר בשן קידמית אחרת כתר בודד שבוע שעבר לאחר מספר חודשים בודדים נפל לי הכתר בשן קידמית נשבר בחלק העליום מאכילת אוכל הגעתי לרופא שיניים ולטענתו אין אחריות היות והוא התריע בפני שעלי לעשות קדימה ל 3- שיניים בבת אחת (שטנץ אחד ע"מ שיחזיק) הוא תיקן לי את הכתר ודרש 400 ש"ח על כך האם נכון עשה הרופא? תודה לתשובה

מאחר ואני לא מכיר את נתוני הפתיחה ואת ההחלטות שהתקבלו (על ידך ועל ידי הרופא) לא ניתן לדעת האם ההחלטה לטיפול הייתה נכונה או לא

מנהל פורום רפואת שיניים