כאב לעיסה לאחר סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/07/2020 | 15:55 | מאת: ליטל

היי עשיתי סתימה לבנה ממש לפני שעתיים ב2 שיניים טוחנות. וכשאכלתי עכשיו על השיניים היו לי כאבים חזקים מאוד ואני לא מצליחה לאכול עליהן. (אין רגישות לקור) ממה זה יכול להיות? האם יעבור?

יכול להיות שהסתימה לא מאוזנת ומפריע לך בסגירה, ויכול להיות שהיא לא אטומה

29/07/2020 | 17:24 | מאת: ליטל

תודה! זה מצריך לחזור לראות רופא? או שהכאב הנ"ל יכול גם לעבור לבד?

אם לא עובר תוך יום יומיים אז ללכת לרופא

30/07/2020 | 10:43 | מאת: ליטל

היי בסוף נסעתי לרופא שבדק והוא אמר שהוא לא רואה שום בעיה של גובהה וכו' ושזה יעבור. האם כאב מהסוג הזה יכול לעבור? עכשיו הגעתי הביתה והסתכלתי במראה עם אור חזק ואני רואה שהשכבה של הסתימה סדוקה. האם בגלל זה הכאב?

בהחלט יכול להיות

31/07/2020 | 01:12 | מאת: ליטל

מצטערת על השאלות הרבות. הגעתי שוב לרפואת שיניים פרטית הפעם. והרופא צילם וראה שהסתימה עמוקה. וטען שהסתימה לא טובה הוא ינסה להחליפה אבל ככל הנראה אצטרך לעשות טיפול שורש. יש לציין שהשן היתה בריאה. אין רגישות לקור או חום.ולא היה חור עמוק. (עשיתי סתימה במכבידנט וכנראה הרופא חפר יותר מידי) יש לי רק הרגשת כאב חד בנגיסה. האם טיפול שורש הוא טיפול הגיוני במצב כזה?

בלי שראיתי צילום של השן ובלי בדיקה אני לא יכול לדעת

מנהל פורום רפואת שיניים