כאב בשיניים התחתונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/07/2020 | 21:00 | מאת: לירון

לפני יומיים שמתי לב לחור קטנטן בשיניים הטוחנות התחתונות(בחיים לא הסתכלתי על השיניים ככה עד לאותו רגע,ולא כאב לי אף פעם), ומאותו רגע התחיל לכאוב לי שם. היום הלכתי לרופא והוא עשה צילומים ובדק את המקום כמה פעמים אך אמר שאין שם שום דבר. סיפרתי לו איך זה התחיל, והוא אמר שהכאב יכול להיות פסיכולוגי או הצטברות של אבנית והוסיף כי אני צריך ללכת לשיננית. יכול להיות מקרה כזה???

20/07/2020 | 21:04 | מאת: לירון

עוד אני אוסיף שכשאני שותה משהו קר, או חם, או לועס אוכל על השן עצמה אני לא מרגיש שום דבר

יש לראות אם אחרי הטיפול אצל השיננית הכל יחלוף. ניתן לנסות לצחצח עם משחת השיניים colgate pro relief, או עם sensodyne rapid relief

מנהל פורום רפואת שיניים