כל פעם יש חורים בשיניים מחדש, מה אני עושה לא נכון?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/07/2020 | 18:41 | מאת: אורלי

שלום, אני הולכת לרופא שיניים פעם בשנה כדי לבדוק שהכול בסדר וכל פעם יש חורים חדשים.. אני מצחצחת שיניים פעמיים ביום וגם משתמשת במי פה וחוט דנטלי קבוע. מה אני עושה לא נכון? האם יש דרך להימנע מהחורים האלה?

עששת תלויה בחוזק של חומר השן שלך, בתזונה עתירת סוכרים ובסוג החיידקים שיש לך בפה. לא על כל דבר יש לנו שליטה

24/07/2020 | 05:12 | מאת: לול

אורלי, קבלי טיפ: קודם צילום ואז סתימה. כשהייתי קטנה ממש ילדה עשו לי 5 סתימות שחורות ומכוערות. נשבעת לך שלא כאב לי כלום.חוץ מהשן שלשמה באתי. חור אפשר לראות בצילום ובגדול את גם מרגישה אותו.. יש דבר כזה שנקרא חריצים עמוקים בשיניים ואפשר לאטום את זה.

מנהל פורום רפואת שיניים