רגישות לקור לאחר הלבשת כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/07/2020 | 19:26 | מאת: אמיר

הי, לפני כ- 5 חודשים עברתי תאונה ו 3 השיניים הקדמיות (21,22,23) נשברו חלקית. לאחר בדיקות וייעוצים ביצעתי טיפול שורש בשן מספר 22 והמלצת הרופא לגבי שורש ב 2 השיניים האחרות היתה בהתאם לכאבים אם יהיו. לפני שבוע התקינו את לי הכתרים הקבועים (עדין לא עם דבק קבוע) אך מאז אני מרגיש רגישות לקור אפילו יותר מהכתרים הזמניים שהיו לי. מדובר בתגובה נורמטיבית? האם הרגישות תחלוף לאחר מספר שבועות? האם זה אומר שצריך טיפול שורש בשאר השיניים שנפגעו ? ממה שהבנתי מהרופא, לאחר הדבקה קבועה של הכתרים, היכולת לעשות שורש ולהשאיר את הכתרים שלמים היא מורכבת יותר. תודה

לפי הסיפור שלך נראה לי שהדבק הזמני של הכתרים שלך לא אוטם טוב ולכן יש רגישות לקור

17/07/2020 | 19:46 | מאת: אמיר

תודה, אלך לבדיקה ואבקש מהרופא התייחסות. באופן כללי - איך כדאי/מומלץ להתנהג לגבי השיניים האחרות שנפגעו? מה יקרה אם הרגישות תמשיך לאחר הדבקת דבק קבוע. תהיה אפשרות לטפל מבלי להרוס את הכתר הקבוע?

מנהל פורום רפואת שיניים