גוון כתר זירקוניה שן מס 11

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/07/2020 | 00:04 | מאת: שי

הי, הלכתי למרפאת שיניים שלא אזכיר את שמה, לצורך ביצוע כתר עבור שן מס' 11, היות וזאת שן קידמית ומשמעותית מבחינת מראה הפה היה חשוב לי לקבל שן בעלת גוון צבע דומה לשיניים בפה. לא הוסיף שבשלושת המפשגים מול הד"ר קבלתי כתר זמני שלא דומה בגוון כלל וכלל לשיניים ליד פעם אחת הצבע כהה מידי פעם אחרת לבן כמו מקרר. אבל שהגיע הרגע לקבל את הכתר הקבוע שמתי לב שהוא יותר בהיר בצורה משמעותית לשאר גוון השיניים. הרופא אמרה שאני ילך למעבדה ושמה הוא יוכל לתקן עם עירבוב צבעים ולצבוע את הכתר לגוון הרצוי. אני לא רוצה לקבל מוצר סוג ב' שלמתי את מיטב כספי עבור הכתר הזה. רציתי לדעת האם נכון לקבל מוצר כזה? האם הצביעה מחדש זהה כמו קבלת כתר בצורה הראשונית ?

את הכתר מחרסינה צובעים כמו שצובעים מכונית. אני את הפציינטים שלי תמיד שולח לfinish במעבדה כשמדובר בכתר קידמי. לכן אני ממליץ לך ללכת למעבדה ולראות אם הטכנאי צובע אותו כמו השן שליד

13/07/2020 | 08:27 | מאת: שי

תקן אותי אם אני טועה, הבעיה שצביעה חיצונית לא שוות ערך לקבלת המוצר בהתאמותו התחלתית לגוון השיניים.

יש מספר מוגבל של צבעי בסיס של הזירקוניה. כך שנעשית בחירה ראשונית לצבע הכי קרוב לזה של השיניים שלך, ואחכ יש לעתים קרובות צורך בהתאמה נוספת במעבדה

מנהל פורום רפואת שיניים