שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/06/2020 | 11:39 | מאת: א

שלום משהו שהעיר את תשומת ליבי לפני הקורונה עשיתי כמה סתימות והטיפול האחרון היה עקירה, לאחר כמה ימים יצא לי האפטה הקטנה שלא נעלמת כמה חודשים האם יכול להיות קשר לזה ועוד דבר מזמן לא עשיתי שיננית ניקוי אבן האם יש קשר לזה שהאפטה לא נעלמת? תודה

אפטה בדרך כלל חולפת מעצמה תוך שבוע , או עם טיפול לאחר שבעה ימיים... נגע שנמצא בפה כבר כמה חודשים לא סביר שהוא אפטה ועל כן יש להתיעץ עם רופא שיניים

29/06/2020 | 19:33 | מאת: א

שלום התייעצתי עם רופא אף אוזן גרון ששלח אותי לעשות בדיקת סיב אופטי כדי לבחון אם זו אפטה ואם יש סיבה לעשות דגימה ממנה? או שזה משהו חולף השאלה אם פצע כזה שלא חולף יכול להגרם מטיפולי השיניים שעברתי סתימות עקירה? תודה

לא נראה לי

מנהל פורום רפואת שיניים