בקשר לצילום סיטי והמשך

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/06/2020 | 20:43 | מאת: שירה

מה אומר צילום סיטי ונותן לכירוג . עומדים להוציא לי שתל וגם אמר שרוצה לבדוק שרק שם הבעיה ולא עשה בעיות בשיניים ליד וצריך עוד שתלים. וחוץ מזה מהוצאת השתל והכל המבנה והכתר לאחר ההוצאה תוך כמה זמן אפשר לעשות שתל חדש מדובר בשתל בשן טוחנת שבמקור עשו הרמת סינוס אם זה משנה ומה הסיבות שקורה כשלון לשן ההגיינה שלי טובה .

הסי טי נותן את מימד העומק של העצם.לא תמיד יודעים למה השתל נכשל. בדכ אחרי הוצאת השתל יש להמתין כחצי שנה עד להשתלה החדשה

14/06/2020 | 22:30 | מאת: שירה

אין מצב שפחות כדי לשמר את כמות העצם ולא אצטרך שוב הרמת סינוס. ולאחר הוצאת השתל ארגיש הקלה ולא כאבים כבר?

זה עדיין מוקדם לדעת

14/06/2020 | 23:04 | מאת: שירה

תודה מקווה שזה יהיה בסוף פחות.

מנהל פורום רפואת שיניים