כמה הרדמה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/05/2020 | 19:19 | מאת: אליהו

היי שמי אליהו ואני בן 17 הייתי אצל הרופא שיניים לטיפול שורש והרופא לא הצליח להרדים אותי (אני פחות רגיש לחומר הרדמה אבל זה רופא חדש והוא לא ידע) בדרך כלל אני מקבל חמש זריקות ורק אז מתחיל בטיפול אבל הרופא הזה טוען שהמקסימום של זריקות הרדמה שניתן לתת בטיפול הוא 3 האם זה נכון או שאפשר יותר? וכמה זריקות אפשר לתת ביום אחד? אשמח לתשובה מהירה אליהו

תלוי באיזה חומר משתמשים. יש חומרים שלא נותנים יותר משלוש ויש חומרים דאפשר גם שמונה

02/06/2020 | 02:32 | מאת: אליהו

תודה על התשובה תוכל לפרט לי בבקשה איזה סוג נותנים רק 3 ואיזה0סוג מותר לתת 8?

לידוקאין רק 3, מפיוואקאין 8

מנהל פורום רפואת שיניים