מה עושים עכשיו שכאבים הפסיקו

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/05/2020 | 19:38 | מאת: אתי

שלום ! במשך שנה או יותר רופאת שיניים שלי לא זיהתה בעיה בצילום שן שביעית עליונה, לא נגשה לבדיקה מעמיקה יותר, התעלמה. הייתה רגישות לקור והרגשה של דלקת פנימית ללא כאב. שן מכוסה בכתר. גשר של ארבע שיניים, בן 4 שנים. בפברואר זה היה צורך לעקירה בצד השני שן שישית גם למעלה בליווי אמפיצילין חד פעמי (שתל טרי בירך). שלוש שבועות אחרי התחילו כאבים שפסקו והתחילו בשן שהתלוננתי קודם. 1. האם זה קשור לעקירה בצד השני? 2. האם הייתי צריכה לפנות לעזרה ראשונה במקום להתאפק שבועיים? במקביל היה כאב למטה גם שן שביעית עם נפיחות לחי . כאבים הופיעו גם מעל גבה, ליד האוזן . 3.האם אוגמנטין 10 ימים שהמליצה רופא בטלפון אחרי כאב חזק ליילי ,37 חום היה פתרון הנכון (כאבים הפסיקו )? 4. סוף סוף הייתי במרפאה. יש נפיחות באזור השן, גשר קצת קצת "רוקד", עדיין צילום לא מראה סיבה, עברו 3 חודשים מהתחלת הכאב. זה אומר שזיהום הגיעו מחוץ שורשים לעצם ? 5.האם טיפול שורש בלי להוריד כל הגשר יהיה באיכות מספקת? 6. האם אפשרי אחרי טיפול שורש לסגור כתר הרמטית חזרה או לחקות? 7.מה היית עושה עכשיו שכאבים הפסיקו ? תודה

נראה לי שלאור כל מה שאת מספרת את צריכה לבצע צילומים של כל הפה וללכת לרופא נוסף לקבל חוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים