שאלה על פלטה של אחרי גשר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/05/2020 | 09:48 | מאת: אילנה

לפני כשנה הורדתי את הגשר והבחנתי ישר בשן קדמית טיפה אפורה שכל שנה אמרו לי לבדוק אותה לצורך מעקב. אמרו שיש שם דלקת קצת עקב הלחץ של הגשר להחזיר את השיניים אחורה. כרגע המליצו לי לא לגעת בה וכמה שפחות לשחק איתה. מה שלא שאלתי אם אני שמה פלטה בלילה כי אני לא רוצה שהרווח יחזור בשיניים הקידמיות, זה יכול להפעיל לחץ על השן הבעייתית ולהחמיר אותה?

אם תשימי כל לילה סביר להניח שלא יגרם נזק אבל זה דורש ביקורת חצי שנתית

מנהל פורום רפואת שיניים