שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/04/2020 | 15:33 | מאת: אור

שלום לפני כמה חודשים התחלתי לעשות טיפולי שיניים אצל רופא שיניים חדש פתאום בין הטיפולים כל כמה זמן יוצא לי בתוך הפה פצע אדום ואפטה השאלה האם זה ייתכן נגרם לי מטיפולי השיניים כי לפני כן אף פעם לא היה לי, ואם כן למה זה נגרם מטיפולי שיניים? אני בריא בדרך כלל ולא מעשן. תודה

מאחר ואין לנו אבחנה מה סוג הפצע הרי שקשה לנו לדעת אם יש קשר לטיפול השיניים. מקסימום נסה לעבור לטיפול אצל רופא אחר ותראה האם התופעה נפסקה או לא

28/04/2020 | 17:55 | מאת: אור

שלום הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שאמר שזה אפטה, ונתן לי תרסיס מאז הקורנה לא הייתי גם אצל רופא השיניים חודש וחצי, השאלה באמת אם זה שיטת הרופא שיניים החומרים האם כדאי לשאול את רופא השיניים על זה? לפני שאחליף רופא שיניים תודה

מנהל פורום רפואת שיניים