כתרים בשיניים לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/04/2020 | 00:55 | מאת: מאיה

דוקטור בתי בת 5 עברה טיפול שיניים בהרדמה כללית שמו לה 4 כתרים כסופים בשיניים..אציין שיש לילדה כל מיני אלרגיות..האם היא עלולה לפתח אלרגיה לכתרים שלה ואם כן איך לאבחן בזמן ומה לעשות?

הכתרים הם מפלדה אל חלד ובדכ לא מפתחים אליהם אלרגיה

25/04/2020 | 23:13 | מאת: מאיה

דוקטור שאלה נוספת שעשו לה תהרדמה ושמו לה תפלסטיק הזה שמשאיר תפה פתוח אז זה עשה לה פצעים שם באיזור קרוב ללוע והם נהיו לבנים האם יש משהו שאפשר למרוח בחלל הפה להרגיע ולהוריד דלקתיות?יש לי תמשחה הזאת בבית גניג'ל שמורחים להרגיע כאבים בצמיחת שיניים האם זה טוב למרוח לה את זה על הפצעים או משהו אחר?

מומלץ למרוח על הפצעים משחת Oracort E פעמיים ביום

מנהל פורום רפואת שיניים